Rosa Caixach

És joiera artesana, dissenyadora i gemmòloga. Realitza una obra contemporània i d’autor, especialitzada en metalls nobles i pedres naturals.

Rosa Caixach Joies es va constituir l’any 1989. Des de llavors, Mª Rosa Caixach i Marsol s’ha dedicat a la creació i realització de les seves col·leccions de joies.

Aconsegueix un resultat creatiu i original on la seva personalitat hi queda reflectida.  Són joies de molta qualitat, elaborades segons les pautes del bon ofici combinades amb l’aplicació de les noves tecnologies. Li agrada treballar amb el volum i donar sensació de moviment, així mateix, li agrada treballar amb les pedres perquè donen llum i color. Com a gemmòloga,  sempre ha treballat aquest aspecte.

A més, compta amb un extens currículum, conseqüència de les seves inquietuds artístiques que l’han portada ha col·laborar amb cinema, televisió i publicitat. També ha participat en nombroses exposicions i fires especialitzades en joieria.

Del maig del 2014 fins el juny del 2023 Rosa Caixach va tenir el seu propi taller artesà i joieria a Barcelona, el cor de l’eixample.

Fotografies web propietat de Francesc Llobet.